23 окт. 2014 г., 13:10

Участник в приказка 

  Поэзия
737 0 6

Седя край реката

и зяпам водата,

да мине "онази вода".

След много години

червената мина

и синята близна брега.

Защо ли се блещя

в реката отсреща,

щом синята черна смени?

И кой за косата

в реката от злато

ще ме потопи?


Радост Даскалова

© Радост Даскалова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??