26 нояб. 2013 г., 22:31

Учителка или компаньонка 

  Поэзия » Гражданская
376 0 0

В бедната българска страна

как да се реализира млада жена?
Ако завършила е педагогика

по простата логика 

учителка ще стане тя,

и на първия учебен ден - цветя.

Но заплатата ù ще е нищожна.

Виж, би била по-заможна,

ако стане на любовта жрица.

Тука има повече парица.

За да няма подобна дилема -

решете ù проблема,

като промените цялата система.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??