Удряй! Мога да поема,
удряли са ме и преди.
Мъжете друго не умеете,
когато вас ви заболи.
Удряй! Ще го понеса
и търпя на синини.
Силен чувстваш се сега...
Слаб си в моите очи!
Удряй! Без причина.
(неизречена на глас)
Удряй! Ще ми мине...
Нали силната съм аз!
© Емилия Йорданова Все права защищены