24 авг. 2005 г., 19:42

уж ангел 

  Поэзия
920 0 0

УЖ АНГЕЛ...

 

Ангел слезе в съня ми до мен

и бях щастлива, но не знаех къде,

отворих очи, за да те потърся,

но вместо това те загубих.

Защо избяга и къде да те намеря?!
Толкова нежен, а дяволски жесток,

толкова красив, а грозна бе душата,

с горящи очи, а летящо сърце,

с ледена душа, а с топли устни.

Красива, но смъртоносна целувка,

разтапяща, но погубваща прегръдка.

Бяхме щастливи, а страдам сега,

борехме се силно,а....лазя сега.

Защо си ми тогава ангел красив,

избягал от ада, със грозна душа?!

© Пандора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??