25 сент. 2008 г., 06:09  

Улици 

  Поэзия » Любовная
754 0 6

По любовните улици, 
плувнали в сока на младост,
шумни и шарени птичета
плискат локви от радост.

Зад ъгъла дебне вихрушка
в бонбонена твърдост наежена,
готова да замота  нишки 
от захар и копнежи.

По любовните улици
дишат гърдите на рози.
Някъде тайни умислени

дяволи правят облози.

По любовните улици
дяволски вкусна минава
любовта с диамантена твърдост,
розова и вироглава.

© Дух на лютеницата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??