25.09.2008 г., 6:09 ч.  

Улици 

  Поезия » Любовна
752 0 6

По любовните улици, 
плувнали в сока на младост,
шумни и шарени птичета
плискат локви от радост.

Зад ъгъла дебне вихрушка
в бонбонена твърдост наежена,
готова да замота  нишки 
от захар и копнежи.

По любовните улици
дишат гърдите на рози.
Някъде тайни умислени

дяволи правят облози.

По любовните улици
дяволски вкусна минава
любовта с диамантена твърдост,
розова и вироглава.

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??