26 нояб. 2008 г., 23:01

Умиление 

  Поэзия » Любовная
677 0 1

Ти сега спинкаш,

но аз ще дойда в съня ти,

ще погаля нежно лицето ти,

ще целуна лекичко нослето ти

и ще кажа на ушето ти,

че ти си в сърцето ми!

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??