26.11.2008 г., 23:01 ч.

Умиление 

  Поезия » Любовна
588 0 1

Ти сега спинкаш,

но аз ще дойда в съня ти,

ще погаля нежно лицето ти,

ще целуна лекичко нослето ти

и ще кажа на ушето ти,

че ти си в сърцето ми!

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??