8 окт. 2008 г., 18:28

Умираща съм 

  Поэзия
778 0 6
Изчерпана съм
от въображение -
умиращо...
от пагубно
очакване и тегнещ
мрак...
Заслепена съм
от странстващо
отричане...
въздишки слепи,
път без знак...
Изморена съм
от сълзи кристални,
любови тъжни, бели...
Умираща съм
от настъпващ
крах...
на стъклени
мечти - копнежи
вяли...

© Мирена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??