8.10.2008 г., 18:28 ч.

Умираща съм 

  Поезия
770 0 6
Изчерпана съм
от въображение -
умиращо...
от пагубно
очакване и тегнещ
мрак...
Заслепена съм
от странстващо
отричане...
въздишки слепи,
път без знак...
Изморена съм
от сълзи кристални,
любови тъжни, бели...
Умираща съм
от настъпващ
крах...
на стъклени
мечти - копнежи
вяли...

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??