Умората започва да личи -
в клепачите, в усмивката,
в мечтите
и в сянката на близките очи
приемаме с утеха дните!
Умората започва да горчи
в едно отдавна тъжно тяло
и утрото ни тромаво тежи,
в изгубени надежди за начало!
© Екатерина Спасова Все права защищены