Jul 26, 2016, 9:57 AM

Умора 

  Poetry
489 1 2

Умората започва да личи - 

в клепачите, в усмивката,

                               в мечтите

и в сянката на близките очи

приемаме с утеха дните!

Умората започва да горчи

в едно отдавна тъжно тяло

и утрото ни тромаво тежи,

в изгубени надежди за начало!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??