2 июл. 2008 г., 20:47

******* Умори ме! ******* 

  Поэзия » Другая
714 0 5

Умори ме!

Умори ме, аз съм твое творение!
Не давай ми шанс, щом не даваш вдъхновение!
Умори ме сега и веднага, не искам повече тази борба!
Умори ме, тук и сега!

Не искам повече грозни картини
и мазни лица с мръсни сърца!
Не искам нито капка живот
от този сбъркан урок!

Поправи се или мен поправи,
но нещата така повече и за миг не остави!
Сляп ли си или Господ темерут?
На нас ли си БОГ или на някой друг?!

Върви си или махни ме от тук,
пречистих сърцето си. Колко е възможно, не знам,
но светът е яко осран,
не издържам и от твоите дела хвана ме срам!

Моля те! Като на Господ се моля,
дай ЛЮБОВ на всичките си хора!

за музиката натисни ТУК

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??