Уморих се да бъда
до безкрайност прилична,
досущ като прилежна ученичка.
Уморих се да крия любовта си -
нетипично е...
Кого ли залъгвам - излишно е.
Уморих се трохи да събирам по пътя си,
сто камбани удариха - късно е ...
Ще присъствам в живота ти като тиха безсъница,
ще те търся лудо във нощите.
Уморих се да бъдеш мой до поискване -
мразя всички условности - спъват ме!
И товара да нося на плещите писва ми -
само любовта не ми омръзва!
© Жулиета Великова Все права защищены
Хващат се за една съвсем обикновена дума, която е в масова употреба и си я стискаааат... не била твоя... ха ха ха хахх
Боже!!!
Знаеш ли, за пръв път от много време се ядосах... и в определен смисъл съм много благодарна на неграмотниците
Напълно съм съгласна с Барона!!!
В крайна сметка на който не му харесва - елементарно е...
Поздравления за откровението!!!
((((( )))))
ПП Да, забравих да спомена, че ми писна и от простащина и простотия...
Що не си направят тия хора собствен сайт... има да си се кефят...
Обещавам, че няма да им преча с критики...
Още веднаж им благодаря!!!
Аз си знам защо