19 июн. 2012 г., 16:14

Уморих се 

  Поэзия » Другая
588 0 0

Уморих се да прощавам
и в болка да се давя,
нежността си да раздавам
и безпомощна да крещя.
Уморих се да съм мила
и да падам към безкрая,

да бъда себе си се уморих 
и да не виждам края.

© Чери Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??