22 сент. 2006 г., 10:57

Уморих се 

  Поэзия
713 0 1

Изморена съм.Вече край.
Уморих се да мечтая,а мечтите без отклик да мрат.
Уморих се да се надявам,да плача до зори.
Уморих се от безкрайните мечти.
От надеждите.
От болните мечти.
Уморих се да се моля.
Да вярвам,да чакам шанс.
Уморих се да те търся и да очаквам.
Да живея постоянно в страх.
Уморих се да те преследвам.
Да те дебна,да мисля постоянно за нас.
Уморих се да давам,а да не получавам нищо в замяна.
А аз?
Уморих се.
Вече край.
Но още продължавам...
А мечтите???
Мечтите са прах.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не,не си се уморила
    не си,щом продължаваш.
    Силата си съхранила
    и да мечтаеш се надяваш.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??