1 июл. 2007 г., 08:45

Уплаха 

  Поэзия
553 0 0


Избягаха плахо две тъжни сълзи.
Неканени паднаха от моите очи.
Душата ми бавно по пода пълзи,
забравила щастие, тя глухо мълчи.


Излъгани, сподавени думи
С уплаха изричам.
Страхувам се страшно.
Не, не го отричам.

 


Погубвам се, губя и тебе.
Отлитам и падам, безпомощно хлипам.
Мразя ни – тебе и мене:

Две късчета малки, жалка дрипа.


© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??