ДА СЕ ВЪРНЕМ ТИХО КЪМ ВЕКОВЕТЕ,
ДА ТЕ ЗАРАДВА НЕЖНО ЦВЕТЕ,
ДА УСЕТИШ ПРИРОДАТА, ПРОСТОРА
И ДА СЕ ПОЧУСТВАМЕ ПРЕЧИСТЕНИ ХОРА.
ДА ПОСЕТИШ ХРАМА В ТИШИНАТА,
ДА УСЕТИШ, ЧЕ ОСВОБОЖДАВА СЕ ДУШАТА...
И СЪРЦЕТО НЕВОЛНО СЕ ЗАРЕЖДА
И ПОТЕГЛЯШ КЪМ ДОМА СИ С НАДЕЖДА...
© Елена Калчева Все права защищены