11 ago 2007, 15:45

УСЕЩАНЕ 

  Poesía
476 0 6
                                  УСЕЩАНЕ

           ДА СЕ ВЪРНЕМ ТИХО КЪМ ВЕКОВЕТЕ,

          ДА ТЕ ЗАРАДВА  НЕЖНО   ЦВЕТЕ,

          ДА  УСЕТИШ  ПРИРОДАТА, ПРОСТОРА

          И ДА СЕ ПОЧУСТВАМЕ ПРЕЧИСТЕНИ ХОРА.


        ДА  ПОСЕТИШ ХРАМА В ТИШИНАТА,

        ДА УСЕТИШ, ЧЕ ОСВОБОЖДАВА СЕ ДУШАТА...

       И СЪРЦЕТО НЕВОЛНО  СЕ  ЗАРЕЖДА

         И  ПОТЕГЛЯШ  КЪМ ДОМА  СИ С НАДЕЖДА...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??