29 сент. 2022 г., 08:00

Усети ли 

  Поэзия » Любовная
566 0 0

     

         Усети ли

 

Усети ли на времето безкрая

и есенната красота?

Усети ли сърцето ми, душата

във тази странна тишина?

 

Усети ли, че те обичам много,

че те желая всяка нощ?

Усети ли как пулсът ми отново

рисува чувства в полунощ?

 

Усети ли как нежни са мечтите

и скритата във тях тъга,

с която преброявам в мене дните,

обрекли ме на самота?

 

Усети ли в нощта, че мен ме има,

че нося скрита любовта?

И всяка твоя дума е излишна,

ако си с мене тук сега.

 

                 Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??