20 июл. 2007 г., 23:19

УСЛОВИЕ 

  Поэзия
538 0 8
 

УСЛОВИЕ


                               Към  Него


Може би ще пожелаеш

миналото си да ти разкажа,

аз за твоето не ще попитам -

всеки има свое минало,

в което е затворил тъмни болки

или спомени от светли мигове.

От тебе ще поискам само

дълго в огледалото да се огледаш,

да се обърнеш и спокойно да ми кажеш -

"Бих искал да си мое отражение."

И с мен да ти е леко на душата.

Както и на моята.


© Даша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??