УСЛОВИЕ
Към Него
Може би ще пожелаеш
миналото си да ти разкажа,
аз за твоето не ще попитам -
всеки има свое минало,
в което е затворил тъмни болки
или спомени от светли мигове.
От тебе ще поискам само
дълго в огледалото да се огледаш,
да се обърнеш и спокойно да ми кажеш -
"Бих искал да си мое отражение."
И с мен да ти е леко на душата.
Както и на моята.
© Даша Todos los derechos reservados