Хей, не се страхувай, аз не искам много.
Погледни ме и се усмихни!
На мен това ми стига.
Стига ми, за да се усмихна и аз,
да се чувствам желана.
Но искам твоята искрена и истинска усмивка,
а не онази, престорената.
Искам усмивката, която ме кара да се почувствам
като малко дете, получило играчка.
Да, виждаш ли, точно тази.
Усмихвай се!
Животът няма да е толкова лош,
ако всички се усмихваме като теб!
© pisanonqkudeneshto Все права защищены