22.12.2010 г., 23:04 ч.

Усмихни се! 

  Поезия » Друга
667 0 1

Хей, не се страхувай, аз не искам много.

Погледни ме и се усмихни!

На мен това ми стига.

Стига ми, за да се усмихна и аз,

да се чувствам желана.

Но искам твоята искрена и истинска усмивка,

а не онази, престорената.

Искам усмивката, която ме кара да се почувствам

като малко дете, получило играчка.

Да, виждаш ли, точно тази.

Усмихвай се!

Животът няма да е толкова лош,

ако всички се усмихваме като теб!

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??