Усмихни се на мрачния ден,
усмихни се на мен.
Усмихни се на първия лъч светлина,
усмихни се на мен.
Усмихни се на звездите и приветствай луната с усмивка,
усмихни се на мен.
Усмихни се на тъжния образ в огледалото,
усмихни се за мен.
© Аннабел Енчева Все права защищены