2.01.2010 г., 18:09 ч.

Усмихни се 

  Поезия » Друга
1071 0 5

Усмихни се на мрачния ден,

усмихни се на мен.

Усмихни се на първия лъч светлина,

усмихни се на мен.

Усмихни се на звездите и приветствай луната с усмивка,

усмихни се на мен.

Усмихни се на тъжния образ в огледалото,

усмихни се за мен.

© Аннабел Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??