21 мая 2022 г., 21:14

Усмихни се на живота 

  Поэзия
263 0 2

Наспи се тази вечер като бебе
Утре е нов ден
Но ти не го живей както до сега
Стани сутринта, усмихни се на слънчецето през прозореца, на сърдита ти комшиика от втория етаж.
Излез поеми дълбоко дъх и усети силата и спокойствието на природата
Направи си една разходка, без да бързаш, живота е пред теб.
Нека вятъра те води
Нека слънцето, което гали нежно лицето ти бъде твоя компания
Усмихвай се на животинките по улиците на големия град, които също като теб се радват на тази приятна сутрин.
Защото живота е един и уникален, нека му се радваме докато трае
Затова, приятелю, остави усмивката на слънцето да те води!
Х.Т.

© Христина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??