Твойта светла усмивка
всяка сутрин копнея.
С хубавото се свиква,
стимул е за живеене.
Стимул е за надежда.
Яснота в лошо време.
Сякаш някой се вглежда
в разрешени проблеми.
Щом усмивката видя,
лекота ме обзема.
Искам да я предвидя,
искам да си я взема.
Искам да я попия
със очите си жадни...
Сякаш висша магия
с трепети безпощадни.
Бих я сложил във рамка,
таз усмивка красива,
ала тя е примамка
за сърцето ми - жива!!!
© Валентин Йорданов Все права защищены