27 мар. 2016 г., 17:06

Усмивка 2 

  Поэзия » Любовная
249 0 0

В спомените ми се усмихни,

та душа да полети

и ти, роза бяла,

с добротата си ме бе обляла.

Че ти светица си за мен -

грее светъл ден.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??