Mar 27, 2016, 5:06 PM

Усмивка 2 

  Poetry » Love
256 0 0

В спомените ми се усмихни,

та душа да полети

и ти, роза бяла,

с добротата си ме бе обляла.

Че ти светица си за мен -

грее светъл ден.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??