1 нояб. 2006 г., 19:15

Усмивка за вас  

  Поэзия
612 0 4
Страшна, прашна
и изпепеляваща е
улицата в този час.

Минават край мен
умислени, тревожни
и тъжни лица.

Светлина обгръща
всичко край мен,
защото се усмихвам.

Светът става
по-приятен, по-жив
и по-красив.

Усмихвам се на
прахта, шума,
мъката и ...

Ги предизвиквам
да се изправят
срещу мен!

Ще те издухам, Прах
Ще те надвикам, Шум
Ще те излекувам, Мъка

Лековит прашец от Прахта
ще се разлее по
оживените улици.

Омайна песен от Шума
ще успокои
душите на хората.

Усмивки от
отминало зло
ще огреят света.

Усмихвам ви се,
за да ви зарадвам,
както прави слънцето след дъжд...

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??