- Успя ли да си спомниш как те обичах?
- Не!
- Успя ли да си спомниш как ме измами?
- Не!
- Успя ли да си спомниш нея, тази, с която ми изневери?
- Не!
- Успя ли да си спомниш как те молих: остани?
- Не!
- Мен успя ли да си ме спомниш?
- Да, теб от паметта не мога да изтрия!
- …е, ама аз успях да те забравя!
© ДиДиТо Все права защищены