29.01.2007 г., 13:50 ч.

Успях 

  Поезия
632 0 2

- Успя ли да си спомниш как те обичах?

- Не!

- Успя ли да си спомниш как ме измами?

- Не!

- Успя ли да си спомниш нея, тази, с която ми изневери?

- Не!

- Успя ли да си спомниш как те молих: остани?

- Не!

- Мен успя ли да си ме спомниш?

- Да, теб от паметта не мога да изтрия!

- …е, ама аз успях да те забравя!


 

© ДиДиТо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??