И днес ще те обичам по-малко от вчера,
и днес ще проливам по-малко сълзи,
и днес ще разбирам, че не съм вече твоя,
и днес сърцето ми вече по-малко боли.
А вчера ще бъде все по-далече,
вчера ще бъде само тъжен спомен горчив,
вчера любовно летях към небето,
а днес са прекършени моите мечти.
А утре дали в мен отново слънце ще грее,
а утре дали ще забравя твоите очи,
а утре дали ще мога пак да се смея,
утре ще бъда щастлива отново, нали?
© Пламена Владимирова Все права защищены
Вашите коментари ми дават увереност и сигурност
да продължавам напред!