8 июл. 2014 г., 22:07  

Утре започна от днес 

  Поэзия » Философская
396 0 1

И вечер всеки остава самичък

със своята лична печал,

не знае да спре или пък да тича,

малко е взел или много е дал!

 

И прави си тиха полуравносметка,

разбрал, че  сладкото често горчи,

затваря се в тясната собствена клетка,

забравя за своите сини мечти!

 

И вярва, че утре ще бъде по-светло,

в деня ще вземе доброто превес,

забравил е старата, хубава песен,

че утре започна още от днес!

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??