31 авг. 2019 г., 18:12

Утринен смях 

  Поэзия » Другая
392 0 1

В мен клокочи смях,
от който се задавям...
Но какво е толкоз смешно?
Дали това, че оживях
и днеска
и отново се изправям
прав
и слънце ми в очите
блеска, 
защото кажи-речи
съм здрав...
Може би, може би...
На такъв живот
се ръкоплеска!!!

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??