24 февр. 2008 г., 07:48

Утро 

  Поэзия » Другая
456 0 1
                          Утро

                 Бяла  тишина,
                 окъпана с росата...
                 Ах, бистра, тиха сълза,
                 ранима е съдбата...

                 Болка и радост,
                 зора ли ни  преражда...?!
                 С надежда и воля,
                 тъга се изяжда...

                 Утро мъдро,
                 дарило огнен блян...
                 Искрата пак припламва,
                 с шепи ще Ви дам...

                 С чистия лъч
                 стопи за миг тревога...
                 Утро красиво, дари
                 мъдрост на всеки, от Бога!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??