4 окт. 2017 г., 20:09

Утро с дъх на мечта 

  Поэзия » Другая
1359 3 10

Събуди ме в утрото с чаша кафе, 
подслади го със бяла усмивка. 
Поднеси в леглото ми синьо небе 
и дъга от цветни мъниста. 

 

Събуди ме с изгрев от бурно море 
и слънчев лъч – огнен и искрен. 
Надежда дари ми и силни криле, 
към мечтите красиви да литна... 

 

Събуди ме в зората със нежни ръце, 
прегърни ме вместо топла завивка. 
Стопли ме със думи и глас – кадифе, 
превърни сутринта ми във приказка. 

 

Събуди сетивата за теб и за мен, 
с милувка като полет на птица. 
Красив е дори всеки делничен ден, 
когато любовта ни е искрена!

 

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??