15 окт. 2013 г., 20:17

Утрото целувам 

  Поэзия » Любовная
479 0 5

Аз съм огънче във дните...

Топля твоята душа.

Аз съм стихче в съдбините -

с него аз да те теша.

 

Мойте думи са мъниста

и на шията - гердан.

Те са песента звъниста

от хорото на мегдан.

 

Аз съм сянката дебела,

под която да заспиш.

И в съня - любов изпрела,

в утро да се претвориш.

 

Утрото си ти, нетленна!

Грееш в мене този час.

Морен от нощта блажена,

утрото целувам аз!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??