14 авг. 2021 г., 22:22

В бъдещето светлина 

  Поэзия » Любовная
546 0 0

Пропада някъде сърцето.

В за него непознати светове.

Преоткрива днес и слънцето.

В любовно нови пъстри цветове.

 

Далеч от хорска суета.

Завършило е своята борба.

И радва се днес то на света.

Да може би живее по ръба 

 

Но нали е днес красив света.

Когато виждаш в новото надежда.

В бъдещето светлината.

И някак всичко се подрежда.

 

Забравила съм днес за самота.

Изгарям само в новата любов.

Светлина е нова днес и за душата.

Тя дарява щастието у света суров.

 

 

 

© Гергана Гочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??