23 февр. 2013 г., 11:03

В центъра на мислите 

  Поэзия » Любовная
511 0 3

Няма да ти липсвам – пак повтарям,

защото все още съм постоянно там

в мислите ти, и на въпроси отговарям –

няма да си сама – няма да съм сам.

 

Но ти не вярваш на нито една дума

и всяко нещо за тебе означава край,

а когато отвориш кориците на албума,

кой е до теб – ще попитам, а ти познай!

 

Пак идваш отнякъде в мислите ми

и продължаваш да ме безпокоиш,

въртиш различни любовни системи,

в чийто магически център ти стоиш.

 

Последните петъчни минути текат,

тебе чакам до последно тази вечер,

стрелките самотата след себе влекат

и минути след това е събота вече.

 

И пак наново мислите ми занимаваш,

отново кроиш какви ли не номерца,

всяка секунда ме надзираваш –

целта на мислите ти са нашите сърца.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??