18 нояб. 2013 г., 18:21

В детската градина 

  Поэзия » Для детей
461 1 2

В детската градина

 

Сутрин рано ставам аз

и обличам се завчас,

с кукла, с дрешка във ръка

аз поемам от дома,

там към детската градина

с мама, татко, леля, стрина.

 

Със другарчетата скачам

бързо, бързо се премятам

учим песнички, игри,

туй са детските мечти.

 

След обяда спиме всички

даже малките сърнички,

непослушните козлета,

малки сивички мишлета,

спят сънуват и мечтаят,

как ли после ще играят!

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??