26 нояб. 2008 г., 09:21

В друг живот 

  Поэзия
500 0 0

В някой друг живот

ще бъда твоят вятър,

милващ те със шепот нежен.

 

В някой друг живот

ще бъда твоята луна,

осветяваща ти пътя през нощта.

В някой друг живот
ще бъда първият слънчев лъч,
докосващ те още в съня.

 

В някой друг живот

ще бъда сутрешна роса

и първата капка на дъжда.

 

В някой друг живот

ще бъда твоята дъга,

даряваща ти свобода.

 

В някой друг живот

ще бъда твоята мечта

и пътеводната ти светлина.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??