Може би във някой друг живот
и може би във друго измерение
орисани сме да сме заедно от Бог-
един за друг да бъдем вдъхновение.
А може и да сме се срещали преди
в някое минало превъплъщение...
И това да е причината да се роди
между нас вълшебно, приказно вълнение...
Сърцата ни се разпознаха, но уви!
Да сме заедно нещо днес не позволява.
Уж сме близки, сродни две души,
а нещо странно ни раздалечава...
И кой си всъщност ти, любими мой?
Уж познавам те, а си оставаш неизвестна!
Въпросът ми не дава миг покой
и лежи пред нас една огромна бездна!
Може би във следващ някой живот,
в друга някаква реалност и вселена
ще ни даде Творецът своя благослов
и съдба различна ще ни бъде отредена.
Може би...Но дотогава знам,
че има мъничко местенце и за мене,
в сърцето ти, където като в храм,
пазиш спомени от мигове със мене...
12.02.2019г.
Пловдив
© Antoniya Mihova Все права защищены