14 мар. 2010 г., 21:01

В дъга преливат цветовете... 

  Поэзия » Другая
3147 0 28

                 

 

                                         На Владимир Димитров - Майстора

 

 

В дъга преливат цветовете -

без край и без начало...

Природа и човек са слети

в едно космично цяло.

 

* * *

 Слънчева икона.

Нежност. Чистота.

Ангел е докоснал

българска мома.

Светеща икона.

Вечност. Красота.

 

* * * 

Ръка човешка

Светлината

улови.

 

Сърце човечно

Любовта

прояви.

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??