... може би в слънчевото затъмнение,
ще видя твоя лик,
изгрял в короната на слънцето -
облян в лъчи.
Събрал в себе си и огъня и страстта.
... в спектъра на ултра-лилавото
... или на сън получил откровение
(събуден от своя вик),
да бягам като от мълния,
която ще ме изгори.
В короната на слънцето.
... в спектъра на ултра-лилавото.
© Крив Кривак Все права защищены