23 авг. 2011 г., 20:29

В минал живот... 

  Поэзия
578 0 0

Усещам студина, непозната до преди...

Усещам болка там, където не боли...

Усещам познато лице, което в минал живот може би съм обичала силно, а сега възникват въпроси...

Усещам сълзи, изплакани преди....

Усещам, че все още някой ме е обичал тайничко...

Усещам топлия поглед на познат човек, който ме очаква някъде там...

Усещам как пръстите му докосват лицето ми и ми прошепва леко...

''Аз съм тук, до теб!"



© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??