Усещам студина, непозната до преди...
Усещам болка там, където не боли...
Усещам познато лице, което в минал живот може би съм обичала силно, а сега възникват въпроси...
Усещам сълзи, изплакани преди....
Усещам, че все още някой ме е обичал тайничко...
Усещам топлия поглед на познат човек, който ме очаква някъде там...
Усещам как пръстите му докосват лицето ми и ми прошепва леко...
''Аз съм тук, до теб!"
© Златина Атанасова Всички права запазени