21 апр. 2015 г., 07:53

В нотите на любовта 

  Поэзия » Любовная
452 0 1

В нотите на любовта
ReмаТе

 

Кажи ми само, че обичаш,
а другото, на мене остави - 
една китара, три акорда
и стихче пълно със мечти.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??