16 февр. 2021 г., 19:30

В нула часа 

  Поэзия » Любовная
530 4 7

В нула часа

е пълно с мълчаливи

признания.

Очите говорят,

сълзите щастливи

летят...

Пълнолуние.

Неизказани обещания.

Скрита пътечка -истина

на Вярата

в Млечния път...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??